Coaching & training

Coaching: verbinding met jezelf

Coaching helpt mensen die met vragen zitten die hen belemmeren in het werk en functioneren. Het lukt je niet om zelf antwoorden te vinden of gedrag te veranderen. Coaching verruimt het bewustzijn, waardoor je de tools krijgt om het vraagstuk zelf aan te pakken.

Veel voorkomende coachvragen zijn: Het leren stellen van grenzen, omgaan met stress, dreigend ziekteverzuim als gevolg van psychische klachten, omgaan met veranderingen, omgaan met conflicten, assertiviteit, het aanleren van specifieke vaardigheden of gedrag en een goede balans vinden tussen werk en privé. 
In een coachtraject maken we gebruik van technieken uit o.a.; NLP, opstellingen, regressie, The Work, RET, Voice Dialogue en waar gewenst zetten we onze honden Joep en Gijs in.

Organisaties

Organisaties hebben doelstellingen, om deze doelstellingen te halen hebben ze medewerkers nodig die lekker in hun vel zitten en zich volledig in kunnen zetten voor deze doelstellingen. Als medewerkers in verbinding zijn met zichzelf, zijn ze gemotiveerd en kunnen ze zich bewust verbinden met de organisatie en haar doelen. Om de verbinding van medewerkers met zichzelf te vergroten, bieden wij coaching aan als hulpmiddel voor ontwikkeling.

Nieuwsgierig wat coacing voor jou of jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op voor een kosteloos kennismakingsgesprek.