Coaching & training

Loopbaancoaching  


Je bent toe aan een volgende stap in je loopbaan, maar weet niet wat die stap moet zijn. Je vind je werk niet meer zo leuk, je overweegt een studie op te pakken, maar twijfelt welke of hebt het gevoel dat je niet meer past bij je werkgever. En voor organisaties: Een medewerker is ziek en kan niet meer terugkeren in zijn oude functie. Als gevolg van een reorganisatie moeten medewerkers op zoek naar een andere functie. Dit zijn allemaal goede momenten voor loopbaancoaching en wij kunnen je helpen bij het oplossen of beantwoorden van jouw vraag.

Ben je ouder dan 45 jaar en heb je een loopbaanvraag dan zijn er voor een aantal beroepsgroepen subsidiemogelijkheden. Klik hier om te kijken of jij hiervoor in aanmerking komt.

 

Ik ben Noloc erkend loopbaan professional. Klik op het plaatje voor meer informatie 


Starten als ondernemer of ZZP-er?


Je wilt starten met je eigen bedrijf of je bent net gestart. Maar je wilt jezelf niet verliezen en je wilt de balans met je privé situatie bewaken. Hoe doe je dat? Ondernemen en helemaal jezelf zijn? Bewust keuzes maken en jou talenten en drijfveren gebruiken.  

Als je in Overijssel woont zijn er prachtige subsidie mogelijkheden om je als zelfstandig professional en startend ondernemer te ontwikkelen. Hierdoor wordt een groot gedeelte van het coachtraject vergoed.

Klik op onderstaande link voor meer informatie over de subsidieregeling                                                                               subsidie


Wil jij opnieuw verbinding maken met werk? Bewuste keuzes maken op basis van talenten en drijfveren en je hoofd met het hart verbinden zodat je handen en voeten je dromen waar kunnen maken? 

Wij luisteren en vragen door, waar anderen ophouden. Elk traject is maatwerk en wordt afgestemd op de vraag. In ongeveer 6 gesprekken helpen wij mensen bij het maken van keuzes, het vinden van een nieuwe richting en een nieuwe baan.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op voor een kosteloos kennismakingsgesprek.