Coaching & training

Grenet DeuzemanPersoonlijk

Ik ben ervan overtuigd dat als mensen zich verbonden voelen met zichzelf en hun omgeving, ze in staat zijn alles te bereiken wat ze willen. Als ik daar een bijdrage aan kan leveren vind ik dat fantastisch. Steekwoorden die mij typeren: humor, enthousiasme, gelijkwaardigheid en betrokkenheid.


Professioneel

Na een korte carrière in de mode, heb ik een switch gemaakt. Ik heb een HBO studie personeel en arbeid gevolgd en als specialisatie loopbaanadvies en arbeidsintegratie gekozen. Ik heb 10 jaar arbeidsongeschikte ondernemers begeleid bij hun re-integratie en sinds 2008 werk ik als coach en loopbaancoach. Daarnaast heb ik een 3-jarige regressie opleiding gevolgd en kun je bij mij terecht voor regressie therapie. 
Passie

Ik geniet ervan als mensen de regie over hun eigen leven nemen, in beweging komen en zichzelf durven zijn. Als je hoofd is verbonden met je hart kunnen je handen en voeten de meest wonderlijke dingen doen. Het is mijn passie mensen te helpen zichzelf te zijn en hen bij hun missie brengen, zodat ze vanuit hun talenten, passie en drijfveren kunnen werken en leven.